close
تبلیغات در اینترنت

خرید اینترنتی صابون نرم بادام و کوجیک اسید

برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید

تبلیغات

Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

صابون کوجیک اسید

علاقه روز افزون در استفاده از روشن کننده های طبیعی ، و همچنین نیاز برای پیدا کردن جایگزینی برای هیدروکینون ، منجر به تحقیق برای یافتن محصولات آرایشی طبیعی جهت رفع اختلالات رنگدانه ای گردید.
این عوامل طبیعی شامل آلوسئین ، آربوتین (عصاره گیاه بربری )، آزلئیک اسید(ترکیبات آلی اسیدی از گندم و جو)، گلایکولیک اسید(محصولات قند از آلفا هیدروکسی اسیدها AHA (, ، کوجیک اسید (تولید شده از فرآیند تخمیر برنج) ، عصاره لیکوریک  (عصاره گیاه شیرین بیان) ، ملاتونین (تولید شده از موجودات زنده،حیوانات ،باکتری ها و گیاهان ) ، نیاسینامیدها (ازگروه ویتامین آ و آمید اسید نیکوتین )، paper mulberry (عصاره درخت شاهتوت کاغذی) ،رتینول (یکی از اشکال حیوانی ویتامین A) ، دانه های سویا ، ویتامین ث . می باشند.
کوجیک اسید: این ماده یک مهار کننده آنزیم تیروزیناز می باشد که از گونه های مختلف قارچ مانند آسپرژیلوس و پنی سلیوم مشتق شده است . همچنین در صنعت از این ماده برای تجزیه و تحلیل غذاها و جلوگیری از قهوه ای شدن و همچنین ارتقا دادن رنگ قرمزی توت فرنگی های کال استفاده می کنند.
کوجیک اسید در غلظت های بین ۱ تا ۴ درصد استفاده می شود و معمولا ترکیب آن با دیگر عوامل روشن کننده تاثیرگذارتر می باشد. کوجیک اسید دارای حساسیت بسیار بالایی می باشد و ممکن است محرکی برای ایجاد درماتیت باشد.به هر حال این ماده برای بیمارانی که نمی توانند در برابر هیدروکینون مقاومت نشان دهند بسیار مفید می باشد و همچنین مطالعات نشان  می دهند که ممکن است ترکیب آن با یک کورتیکو استروئید موضعی برای کاهش تحریکات بسیار مفید باشد.
روشن کننده های پوست را که شامل کوجیک اسید می باشند ،معمولا روزی ۲ بار برای یک یا ۲ ماه استفاده می شوند تا بتوان به اثر مطلوب  دست یافت.

اسید کوجیک ماده ای جادویی که از تخمیر قند جوانه های برنج به دست می آید . مصرف مداوم 90 روزه این صابون باعث برطرف شدن لک های دوران بارداری و هورمونی و همچنین لک های آفتاب سوختگی و کک و مک شده و موجب جوانی و روشنی پوست شما میشود .
پایه اولیه این صابون بر اساس صابون بچه می باشد و هیچ گونه ترکیب شیمیایی در ساخت این صابون به کار گرفته نشده است پس آسیبی به پوست شما نمی رساند .

نویسنده:

تاریخ: یکشنبه 01 شهريور 1394 ساعت: 18:52

نظرات()

تعداد بازديد : 55

به این پست رای دهید:

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 2009
کل نظرات : 120
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4
آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز : 610
بازدید دیروز : 533
ورودی امروز گوگل : 19
ورودی گوگل دیروز : 15
آي پي امروز : 46
آي پي ديروز : 63
بازدید هفته : 2,461
بازدید ماه : 8,315
بازدید سال : 16,308
بازدید کلی : 200,380
اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 54.196.145.24
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : شنبه 05 اسفند 1396

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

امکانات جانبی